Erhverv

Ant Group siges at have aftalt ny struktur med myndighederne

Det forlyder også, at Ant Group fortsat undersøger mulighederne for en selvstændig børsnotering, som blev bremset af myndighederne tilbage i november. Foto: .Imaginechina via AP Images

Den kinesiske fintech-koncern og digitale betalingstjeneste Ant Group har angiveligt indgået en aftale med de kinesiske myndigheder om ændringer i koncernstrukturen, der vil gøre gøre det til et finansielt holdingselskab og dermed underlægge det tilsvarende kapitalkrav som for banker.

Det skriver Bloomberg News.

Som led i planen lægges alle Ants forretninger over i holdingselskabet, oplyser kilder med kendskab til aftalen til nyhedsbureauet. Ifølge Bloomberg havde Ant tidligere forslået myndighederne kun at lægge de finansielle aktiviteter ind i den nye struktur.

En officielt annoncering af ændringerne kan komme før starten på det kinesiske nytår i næste uge, oplyser Bloombergs kilder endvidere.

Det forlyder også, at Ant Group fortsat undersøger mulighederne for en selvstændig børsnotering, som blev bremset af myndighederne tilbage i november.

Aktien i Ant Groups storaktionær, Alibaba-koncernen med Jack Ma som bagmand, rettede sig efter artiklen og lukkede 0,4 pct. højere, skriver Bloomberg.

Læs også
Top job