Erhverv

Parken vil lukke og slukke for det meste e-sport

Coronapandemien får nu Parken Sport & Entertainment og Nordisk Film til at prioritere og fokusere deres forretning, der ikke længere levner plads til e-sportsselskabet, North. Parkens fodboldhold FC København overtager dog FIFA-delen af North for at kunne fortsætte i e-superligaen. Det fremgår af en meddelelse.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi nu må lukke den dansk baserede e-sportsvirksomhed North, som har et flot aftryk i international e-sport, siger Lars Bo Jeppesen, bestyrelsesformand for North og direktør i Parken Sport & Entertainment.

Beslutningen er blandt andet truffet på baggrund af forventninger om, at det ville kræve markante fortsatte investeringer at skabe en bæredygtig forretning ude i fremtiden.

Parken vil nu ifølge Lars Bo Jeppesen i stedet rette al fokus mod sin kerneforretning, det vil sige FC København, Parken og Lalandia.

- Det er stadig usikkert, hvornår en genåbning efter covid-19 er realistisk, så vi kan få kunderne tilbage. Der er fortsat potentiale i e-sport og gaming, men tidshorisonten er lang og usikker, og covid-19 har rykket tidshorisonten yderligere år ud i fremtiden efter vores vurdering, da både e-sport og sportsbranchen som helhed er hårdt ramt økonomisk, siger Lars Bo Jeppesen.

BRANCHENYT
Læs også