Erhverv

Demant: Coloplast-topchef foreslås som nyt bestyrelsesmedlem

Lars Rasmussen genopstiller ikke til Demants bestyrelse.  Foto: Niels Hougaard

Der er udskiftning på vej i høreapparatkoncernen Demants bestyrelse i forbindelse med den ordinære generalforsamling, der løber af stablen den 5. marts.

Her har Lars Rasmussen, der er formand for medicinalselskabet Lundbeck og medicokoncernen Coloplast og tidligere har været formand for Ambu, valgt ikke at genopstille til bestyrelsen.

Det samme har Benedikte Leroy, der til daglig er direktør i Volvo Trucks.

De to foreslås erstattet af Kristian Villumsen, der er administrerende direktør i Coloplast, og Sisse Fjelsted Rasmussen, der er finansdirektør i Stark.

- Af særlige kompetencer kan nævnes ledelses- og bestyrelseserfaring fra børsnoterede virksomheder, innovation, strategiimplementering samt commercial excellence. Kristian Villumsen er kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet og har en Master in Public Policy fra Harvard University i USA, skriver Demant om Kristian Villumsen i indkaldelsen til generalforsamlingen.

- Ud over omfattende erfaring fra og kompetencer inden for finans og regnskab har Sisse Fjelsted Rasmussen ledelses- og bestyrelseserfaring fra børsnoterede selskaber samt kompetencer inden for værdiskabelse, forandringsledelse samt M&A. Sisse Fjelsted Rasmussen er statsautoriseret revisor og cand.merc.aud fra Copenhagen Business School, skriver Demant om Sisse Fjelsted Rasmussen.

BRANCHENYT
Læs også