Erhverv

Martin Rossen hyrer Carlsbergs kommunikationschef til Danfoss

Carlsbergs profilerede chef for ekstern kommunikation, Kasper Elbjørn, skal være kommunikationschef i Danfoss.

Martin Rossen var tidligere stabschef under statsminister Mette Frederiksen. Nu er han i en ledende stilling i Danfoss.

Danfoss har ”stjålet” et af Carlsbergs mest kendte ansigter udadtil og ansat ham som kommunikationschef med virkning fra den 1. april.

Det er Kasper Elbjørn, der skifter Carlsberg ud med Danfoss efter i de seneste fem år at have været chef for ekstern kommunikation i bryggeriet - både i Danmark og globalt.

Det er Danfoss’ relativt nye SVP og Head of Group Communication & Reputation, Martin Rossen, der har hentet Kasper Elbjørn til Nordborg på Als. Elbjørn skal referere direkte til Martin Rossen, der i november begyndte i Danfoss efter at have været stabschef under statsminister Mette Frederiksen.

»Kasper Elbjørn tiltræder stillingen som Vice President, Danfoss, med titel af kommunikationschef den 1. april 2021. Kasper Elbjørn vil rapportere til mig,« som Martin Rossen meget direkte skriver i en pressemeddelelse.

Kasper Elbjørn skal lede Danfoss’ interne og eksterne kommunikation »og styre vores position som verdensledende leverandør af bæredygtige og energibesparende løsninger,« lyder det fra Martin Rossen.

»De sidste 5 år i Carlsberg har været virkelig berigende og en stor oplevelse, både personligt og professionelt. Nu er det tid for mig til at komme videre og tage en ny udfordring. Danfoss er en verdensledende teknologipartner til kunder i mange brancher overalt i verden, og bæredygtighed er en vigtig del af virksomhedens DNA. Jeg er begejstret for at blive en del af en virksomhed, der har et så stort potentiale til at gøre en reel forskel for klimaet og den måde, vi bruger energi på,« siger Kasper Elbjørn.

Mikkel Thrane, der er nuværende pressechef i Danfoss, fortsætter i sin rolle og skal rapportere til Kasper Elbjørn og Martin Rossen.

»Jeg kender Kasper som en holdspiller med et meget højt integritetsniveau, intellektuel nysgerrighed og et smittende humør. Med sin internationale erfaring og sine globale kommunikationsevner er jeg sikker på, at han kan hjælpe os med at styrke Danfoss’ omdømme som en innovativ teknologileder globalt. Jeg er meget begejstret for, at han nu bliver en del af mit hold,« lyder det fra Martin Rossen.

Martin Rossen begyndte hos Danfoss den 1. november.

Læs også
Top job