Serier

Åben for danskere: Kom i karantæne på golfresort i Thailand

For at styrke turismen har de thailandske myndigheder netop åbnet for, at bl.a. danskere kan rejse ind i landet.

Corona rammer verden
Selvom det er muligt at rejse fra Danmark til Thailand, er landet stadig rødt i de danske rejsevejledninger. Pressefoto: Tourism Authority of Thailand/www.tourismthailand.co.uk

Danmark er netop blevet tilføjet på de thailandske myndigheders liste over lande, hvis borgere frit kan rejse ind i Thailand. De skal naturligvis stadig i 14 dages karantæne ved ankomst, men denne karantæne kan komme til at føles som en ferie i sig selv.

Ifølge mediet Standby.dk er det nemlig muligt at holde sine to ugers karantæne på et thailandsk golfresort frem for et hotelværelse.

De thailandske myndigheder har rent faktisk dedikeret en hel hjemmeside til at oplyse om mulighederne for denne form for luksuskarantæne. Heraf fremgår det, at turister - modsat andre karantænehoteller - må forlade hotelværelset for bl.a. at spille golf i de sidste 11 dage af det 14-dages ophold.

Beslutningen om at inddrage de i alt seks golfresorts som godkendte karantænehoteller blev taget i et forsøg på at styrke turistbranchen i en tid, hvor coronakrisen nærmest har kørt den helt i sænk.

Helt praktisk kommer det til at foregå sådan, at turister bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte derfra og ud på et af golfhotellerne, der ligger i hhv. Chiang Mai, Nakorn Nayok og Kanchanaburi. Her skal man så blive på sit hotelværelse indtil tredjedagen, hvor man får taget en hurtigtest. Hvis denne er negativ kan man frit benytte resortets golffaciliteter resten af sit karantæneophold.

Det skal dog nævnes, at selvom Thailand har åbnet sine grænser for danskere, så er landet fortsat rødt i de danske rejsevejledninger.

Læs også
Top job