Erhverv

Globalt samarbejde skal sikre Boconcept ny milliard-omsætning

Designkoncernen Boconcept har selv salg gennem 285 butikker i 64 lande. Et partnerskab med en amerikansk storkoncern for kontormøbler åbner døren for en ambition om stor afsætning til erhvervskunder.

37-årige Mikael Kruse Jensen blev adm. direktør for Boconept i august 2020. Han har netop indgået partnerskab med amerikanske Haworth om salg til erhvervskunder. Foto: Joachim Ladefoged.

Et strategisk samarbejde med en af verdens største inden for kontormøbler skal med tiden skaffe ny, milliardomsætning til den danske møbelkoncern Boconcept. Partnerskabet giver selskabet ny adgang til store, globale erhvervskunder.

Boconcept har netop indgået en aftale med amerikanske Haworth, der er kendt for kontormøbler og med en årlig omsætning på ca. 14 mia. kr. Ud over egne kontormøbler har selskabet samarbejde med førende designproducenter – især i den høje ende af prisskalaen – om salg af deres produkter til erhvervskunder, der indretter kontorer. Blandt de partnere er den danske tekstilvirksomhed Kvadrat...

BRANCHENYT
Læs også