Erhverv

Bo Rygaard stopper: Parken Sport & Entertainment skal have ny formand

Bo Rygaard genopstiller ikke som formand til selskabets generalforsamling.

Foto: Mette Ragner

FCK-ejeren Parken Sport & Entertainment skal have en ny bestyrelsesformand. Bo Rygaard, der i øjeblikket er bestyrelsesformand, genopstiller nemlig ikke på selskabets ordinære generalforsamling den 19. april. Det oplyser Parken Sport & Entertainment i en fondsbørsmeddelelse.

»Bo Rygaard har takket ja til flere nye opgaver og bestyrelsesposter, som han vil tiltræde i den kommende tid, som en del af hans øvrige bestyrelseskarriere. Bo Rygaard vil efter sin fratræden som formand fortsat være tilknyttet Parken Sport & Entertainment som rådgiver,« skriver Parken Sport & Entertainment i meddelelsen.

Det er ikke blevet oplyst, hvem der bliver indstillet til at tage over efter Bo Rygaard.

»Parken Sport & Entertainment vil senere oplyse, hvem der indstilles som ny formand,« hedder det i meddelelsen.

Parken Sport & Entertainment, der har været hårdt ramt af coronakrisen, offentliggør sit regnskab for 2020 på fredag. Det seneste kvartalsregnskab viser, at indtægterne i selskabet tog et ordentligt dyk i de første ni måneder af 2020. Det faldt fra 599,4 mio. kr. i de første ni måneder af 2019 til 371,3 mio. kr. i de første tre kvartaler af 2020. Samtidig gik bundlinjen fra et overskud efter skat på 57 mio. kr. til et minus på 145,3 mio. kr.

BRANCHENYT
Læs også