Erhverv

Topdanmark udvider ledelsen for øget kundefokus og sikre 2025-mål

Adm. direktør i Topdanmark, Peter Hermann sætter nyt hold.

Topdanmarks topledelse skal være større for at skærpe fokus på kunderne og for at nå forsikringsselskabets 2025-mål om at udbygge sin markedsposition.

Toppen udvides med tre markedsdirektører, der kommer dertil en direktør for Pris & Analyse, og også HR & Kommunikation får direktør, oplyser Topdanmark i en pressemeddelelse mandag.

- Denne ændring i vores ledelsesstruktur er et vigtigt bidrag til at sikre et endnu stærkere kundefokus i alle vores beslutninger, styrke samarbejdet på tværs af Topdanmark, og sidst men ikke mindst sikre, at vi hele tiden er i stand til at være skarpe i vores prioritering og evner at træffe de rigtige beslutninger, siger Peter Hermann, administrerende direktør i Topdanmark.

Samlet udvides den hidtidige koncerndirektion bestående af administrerende direktør Peter Hermann, finansdirektør Lars Thykier, driftsdirektør Brian Rothemejer Jacobsen og tekniskdirektør Thomas Erichsen, med yderligere fem personer, så koncernledelse bliver på i alt ni personer.

De nye i koncernledelsen er Carsten Elmose, koncerndirektør for Privatforsikringer, Monica Diaz, koncerndirektør for Landbrug- og Erhvervsforsikringer, Vivian Byrholt, koncerndirektørfor Topdanmark Liv & Pension, Henrik Orloff, koncerndirektør for analyse og Louise Hørdum, koncerndirektør for HR & Kommunikation.

Ændringen træder i kraft i dag.

Aktien stiger 1,6 pct. mandag eftermiddag til 298,60 kr.

Læs også