Erhverv

Ugens optur: Bankdirektør Gert Jonassen har fundet det perfekte match i Vestjylland

Arbejdernes Landsbank med Gert Jonassen som direktør har sat sig på magten i Vestjysk Bank og står dermed til at indfri ambitionerne om at vokse og vinde nye kunder. Vestjysk Bank er tilmed mere effektivt drevet end arbejderbanken og ligner dermed det perfekte match.

»Vestjysk Bank har gjort det utroligt godt og er meget stærke i et område af Danmark, hvor vi ikke er så stærke. Samtidig har banken kundegrupper, hvor vi heller ikke er så stærke - nemlig inden for landbrug og fiskeri,« siger Gert R. Jonassen, ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, om købet af aktiemajoriteten i Vestjysk Bank. Foto: Justin Hummerston

Ugens opture:Gert R. Jonassen, ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank

Fusionsbølgen slog atter mod finanssektorens bred i denne uge, da Arbejdernes Landsbank med Gert Jonassen i front satte sig på aktiemajoriteten i Vestjysk Bank. Næste skridt er et fuldt ejerskab, som passer perfekt ind i arbejderbankens ambition om at vokse og brede bankforretningen ud, både geografisk og kundemæssigt. Det leverer den ret veldrevne Vestjysk Bank i en samlet pakkeløsning. ..

Læs også