Erhverv

Aarhus-designer har millionoverskud for tredje år i træk

Smykkedesigner Camille Brinch har stor succes med sin virksomhed Camille Brinch Jewellery. Igen i år er der stort overskud i regnskabet. Det hele begyndte i et skur i hendes forældres baghave.

Camille Brinch startede sin succesvirksomhed i et skur i sine forældres have. Foto: PR Camille Brinch. Foto: PR Camille Brinch. Foto: PR

I 2017 havde Camille Brinch kun været i gang med at lave smykker i et år, da bestillingerne begyndte at vælte ind. Hun sad stadig hjemme i sine forældres skur i Aarhus og lavede selv alle smykkerne i hånden. Hun arbejdede dag og nat for at nå de mange bestillinger og havde regnet ud, at hun kunne nå at lave 50 smykker om dagen. Men flere dage fik hun over 100 ordrer.

Allerede den 10. december samme år måtte hun som konsekvens lukke for nye bestillinger. Det var her, det gik op for Camille Brinch, at hendes smykkeforretning nok ville få større succes, end hun havde turdet håbe på. Hun fik ret. I år kan Camille Brinch Jewellery fejre tredje år i streg med millionoverskud, og hun har ikke planer om at sætte farten ned foreløbigt. ..

BRANCHENYT
Læs også