Serier

Bestil bord til fadøl og burgere 30 minutter før ankomst - forstå reglen på 2 minutter

Mens store butikker ved deres genåbning måtte tage imod tidsbestilling ved indgangen, kræver regeringen at spisesteder og værtshuse fra onsdag modtager bordbestilling senest en halv time før indendørsservering.

Corona rammer verden
Da store butikker genåbnede i marts valgte byggemarkedkæden Bauhaus ved indgangen at vejlede kunder om det daværende krav med tidsbestilling for besøg i store detailbutikker. Foto: Søren Vendelbo.

Mens store dele af restaurationsbranchen den seneste uge har haft fokus på et krav om, at gæster skal have et coronapas for at få serveret en bøf eller fadøl, er genåbningsdagsordenen pludselig skiftet. Nu er der fokus på et krav om bordbestilling en halv time før ankomst.

1. Retningslinjerne. De danske restauranter, spisesteder, caféer og værtshuse har været tvangslukket siden den 12. december som led i coronarestriktioner. Et bredt folketingsflertal blev natten til fredag enige om en aftale, som fremrykker genåbningen for indendørsservering til på onsdag. Samme dag åbnes der også for udendørsservering. ..

BRANCHENYT
Læs også