Erhverv

Jysk-familiens feriehuse udsolgt for første gang siden 1979

Efter en massiv investering i ferieresortet Himmerland i 2020, er alle stedets feriehuse nu udsolgt. Men planerne stopper ikke her.

Golfdirektør i Himmerland Thomas Nielsen mener, at en kombination af corona og de nye investeringer i resortet har skabt mere interesse i feriehusene. Foto: Himmerland.

Midt mellem flyvende golfbolde og bugtende græsbaner slanger de sorte feriehuse sig efter hinanden og danner en lille landsby, hvor alverdens ferieaktiviteter er i højsædet.

Her ligger ferieresortet Himmerland, som ejes af Jysk-familien, og for første gang siden 1979 er alle feriehusene udsolgt. I alt blev 336 huse afsat til stor jubel for både golfdirektør Thomas Nielsen og bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Golfdirektør Thomas Nielsen, som også står for kontakten til feriehusene, er ikke i tvivl om, hvorfor det netop er nu, man kan se en stigende interesse i HimmerLands feriehuse.

»En kombination af corona og en offentliggørelse af de investeringer og planer, som er lagt for HimmerLand, har gjort, at der virkelig har været gang i hushandlen. Der har været kæmpe interesse for husene, som tæller både lokale købere men også udefrakommende,« siger Thomas Nielsen.

»Det er ikke nødvendigvis folk, der spiller golf, som har købt feriehus. Det er i høj grad også familier, som ønsker et bredt udvalg af aktiviteter, som HimmerLand allerede tilbyder, og som vi kommer til at tilbyde i fremtiden,« siger Thomas Nielsen.

Det er nemlig planen, at feriestedet vil udvide sine aktiviteter. I øjeblikket kan man spille minigolf, bowling, gå i svømmehal og spa. Men når stedet står færdigt, vil der også findes paddletennisbaner, multihal til koncerter, håndbold og badminton og udendørs kunstgræsfodboldbaner.

Og der er desuden planer om at bygge endnu flere feriehuse.

Jacob Brunsborg er begejstret over, at de kommende investeringer i ferieresortet allerede kan mærkes på bolighandlen.

»Det er fantastisk med en så positiv stemning blandt både nye og gamle husejere. Det er rart at vide, at de investeringer, vi foretager os, bliver taget godt imod,« siger Jacob Brunsborg og fortsætter:

»Jeg gad godt, at jeg kunne have lavet opkaldet til min far om, at vores feriehuse nu er udsolgte, for det er jeg sikker på, han havde været meget stolt over - det lover fantastisk for fremtiden.«

Ferieresortet Himmerland har siden 1979 ligget solidt plantet midt i den nordjyske natur, og i 1987 købte Lars Larsen sig ind som A-aktionær sammen med Birdie Thinggaard og Hans-Erik Møller-Hansen. De to sidstnævnte købte sig ud af selskabet, og i 2007 blev Lars Larsen ene-ejer af stedet, som dengang hed Himmerland Golf & Resort Hotel.

BRANCHENYT
Læs også