Erhverv

Er tilstede på fire kontinenter: Nu indtager en af verdens største ejendomsmæglerkæder Danmark

Engel & Völkers, en af verdens største ejendomsmæglerkæder, har åbnet kontor i Danmark og vil hjælpe danskerne med at købe og sælge boliger både herhjemme og i udlandet.

Partnerne i Engel & Völkers Danmark. Fra venstre: Mikkel Søby, Henrik Svane, James Iuel-Brockdorff. Foto: PR

Boligsøgende danskere har fået endnu et sted at kigge på boliger, efter en af verdens største ejendomsmæglerkæder i dag har åbnet kontor og butik i København med fokus på køb og salg af boliger både i ind- og udland.

Således fremgår det af en pressemeddelelse.

Det er tyske Engel & Völkers, der i forvejen har over 900 forretninger internationalt, som indtager Danmark. Kæden er allerede til stede på markedet for erhvervsejendomme, men udvider nu med privatboliger.

»Med Engel & Völkers træder vi ind på boligmarkedet med et stærkt internationalt setup. Vi har allerede haft stor succes med vores Engel & Völkers-brand og koncept på erhvervsejendomsmarkedet, og ser det derfor som et helt naturligt skridt at starte boligforretning op i Danmark,« siger Mikkel Søby, der er en af de tre partnere i Engels & Völkers Danmark.

Strategien er ifølge ham først at starte op i København, hvorefter Engel & Völkers løbende skal brede sig til andre danske byer. Mæglerkæden har allerede sikret sig licens til at drive boligforretning i Aarhus og Odense

Henrik Svane, der er en af de andre partnere i kæden, fortæller, at målet ikke blot er at stå for køb og salg af boliger i Danmark, men også udlandet:

»Med vores strukturerede og effektive internationale setup kan vi, ud over rådgivning af køb, salg og udlejning af boliger i Danmark, også hjælpe vores kunder uden for de danske grænser. Så er ønsket en lejlighed i Berlin eller en sommerbolig på Mallorca, så kan vi med vores Engel & Völkers-koncept sætte processen i gang og løfte opgaven,« siger han.

Herhjemme er Engel & Völkers mindre kendt, men i udlandet har den haft succes med at specialisere sig i premium-ejendomme, erhvervsejendomme, lystbåde og fly. Mæglerkæden blev grundlagt i 1977, opererer i over 30 lande på fire kontinenter og beskæftiger i alt 13.500 medarbejdere.

»Med Engel & Völkers på boligmarkedet får vi en alternativ spiller i Danmark. Vores store netværk og mange kontakter i hele verden åbner for helt nye muligheder. Jeg er ikke i tvivl om, at vi med det nye brand og koncept kommer til at tilbyde services, som mange har efterspurgt på boligmarkedet,« siger James Iuel-Brockdorf, den tredje partner i firmaet.

Læs også
Top job