Erhverv

Unibrew køber Fuglsang og Frem

Roal Unibrew vokser med endnu et opkøb og køber bryggerierne Fulgsang og Frem.

Bryggeriet Fuglsang. Foto: Lasse Baltzer

Landets næststørste bryggeri, Royal Unibrew, bliver nu endnu større.

Unibrew har således indgået en aftale med familien bag Fuglsang Holding om at overtage Bryggeriet S. C. Fuglsang og Mineralvandsfabrikken Frem.

Det oplyser Unibrew i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen følger to produktionssteder. En sodavandsfabrik i Ribe og et bryggeri i Haderslev.

Bryggeriet i Haderslev vil forblive ejet af Fuglsang-familien, og produktionen vil fortsætte i et samarbejde mellem Fuglsang-familien og Royal Unibrew.

Begge produktionssteder vil forsætte med at producere som før, mens logistik bliver integreret i Unibrews netværk og håndteres ud fra bryggeriets terminaler.

- Vi har i Royal Unibrew haft et tæt og godt samarbejde med Fuglsang igennem mange år, ligesom Fuglsang i mange år har arbejdet med salg af både øl og sodavand, siger Kasper Ryttersgaard Jacobsen, der er direktør for Unibrews danske forretning.

- Fuglsang passer derfor også rigtig godt ind i Royal Unibrews lokalt forankrede drikkevare forretning, og vi er derfor både glade og stolte over at kunne byde Fuglsang velkommen til Royal Unibrew, siger han i en pressemeddelelse.

Bryggeriet Fuglsang er kendt som Danmarks ældste familieejede og -drevne bryggeri.

Selskabet blev grundlagt af Søren Christian Fuglsang i 1865. Siden da er det gået i arv. I dag drives bryggeriet af femte generation i Fuglsang-familien.

Opdateres....

Læs også
Top job