Erhverv

Ugens optur: Topchef Gregers Wedell-Wedellsborg sparker Matas fri af pandemien efter pletfri kraftpræstation

Matas-topchefen Gregers Wedell-Wedellsborg har bevist, at selv ikke en coronakrise kan vælte detailkæden omkuld. Et nyt regnskab viste stor fremgang - ikke mindst på det digitale salg. Også aktiekursen har været i hopla i år.

»Det er et symbolsk vigtigt regnskab, da det viser, at vi kan bevare vores indtjeningsevne med et rekordhøjt onlinesalg. Den del af forretningen har tidligere været mindre god end den øvrige del målt på indtjeningen. Men onlinesalget trender mere og mere op, så vi samlet leverer en fremgang,« sagde Gregers Wedell-Wedellsborg, topchef i Matas, i forbindelse med årsregnskabet. Foto: JP

Ugens opture: Gregers Wedell-Wedellsborg, adm. direktør i Matas

Matas har så sandelig haft hjemmebanefordelen under pandemien. Butikkerne har trods restriktioner været åbne, og det har direktør Gregers Wedell-Wedellsborg ikke været sen til at udnytte. Det lod sig ane torsdag i et flot årsregnskab, hvor der var fremgang over hele linjen - især det digitale salg buldrer derudad, og ledelsen kunne samtidig fortælle, at man har nået sine finansielle mål hele to år før tiden. ..

Læs også