Erhverv

Jysk-familien i ny investering: Vil skubbe dansk design længere ud i verden

Lars Larsen Group køber sig ind i et selskab, der med base i både Singapore og Silkeborg afsætter designprodukter fra bl.a. B&O, Georg Jensen, Menu og andre rundt om i verden.

Bestyrelsesformand Jacob Brunsborg siger om Lars Larsens Groups investering i Design Collection Denmark, at det selskab sikrer salg af »dansk design i dele af verden der ligger langt væk fra Skandinavien«. Foto: Joachim Ladefoged.

Den danske familiekoncern Lars Larsen Group - med bestyrelsesformand Jacob Brunsborg i spidsen – fortsætter investeringerne. For et par uger siden blev det danske møbelselskab Sofacompany overtaget. Nu er milliardkoncernen gået ind med en ejerandel i et mindre selskab, der afsætter danske designprodukter ude i verden.

Virksomheden Design Collection Danmark med hovedsæde i både Silkeborg og Singapore har midtjyden Michael Østergaard som hovedaktionær. Selskabet har netop afsat 30 pct. ejerandel til Lars Larsen Group, efter at Michael Østergaard og Jacob Brunsborg har lært hinanden at kende i Silkeborg, hvor de begge bor...

Læs også
Top job