Erhverv

Danskerne vil rejse: Salget boomer hos Apollo

Som flere og flere lande bliver erklæret indrejsningsvenlige, stiger efterspørgslen i så stor grad hos rejseselskaberne, at der må indsættes ekstra fly og ansættes flere medarbejdere.

Særligt charterrejser til de græske øer oplever Apollo stor efterspørgsel på. Foto: Apollo Rejser.

Danskerne savner Middelhavet. Sådan lyder konklusionen fra Apollo Rejser i hvert fald, efter rejseselskabet i løbet af den seneste uge har oplevet et enormt boom i salg af særligt charterrejser.

I en pressemeddelelse fortæller Apollo Rejser, at der med lempelser af coronarestriktionerne og udvidede rejsevejledninger er sket en stigning på næsten 300 pct. i antal solgte rejser i løbet af de sidste fire uger, hvis man sammenligner med de fire forrige uger.

»Der er ingen tvivl om, at danskerne savner Middelhavet. I de sidste par uger har salgstakten nået nye højder, og det er gået så stærkt, at vi også har måtte ansætte flere nye kollegaer for at kunne følge med. På nuværende tidspunkt ser vi faktisk en jævn stigning fra dag til dag, og det føles godt endelig at være ”tilbage” på noget, der nærmer sig et normalt niveau,« siger Glenn Bisgaard, der er salgsdirektør ved Apollo Danmark, i pressemeddelelsen.

Og den stigende efterspørgsel på charterrejser har ikke kun betydet nye kollegaer for rejseselskabet, men også ekstra fly og øget flykapacitet til destinationer som f.eks. Mallorca og Grækenland.

Den nyfundne rejselyst hos Apollos kunder kan også skyldes, at priserne på flybilletter lige nu er på et rekordlavt niveau. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindeks.

»Jeg har ikke tidligere set så lave priser så tæt på den absolutte højsæson. Der er virkelig billigt at rejse i juli måned,« sagde Ole Stouby, adm. direktør i Travelmarket.dk., i fredags til Finans.

Det er lige nu muligt at flyve tur retur til flere storbyer for 500-600 kr. Også i højsæsonen.

BRANCHENYT
Læs også