Erhverv

Copenhagen Medicals sats på kviktest betaler sig i stor stil

Jeppe Handwerk har ikke opgjort de samlede indtægter for Copenhagen Medicals kviktest af danskerne, men det tegner til at blive en god forretning. Foto: Cphgroup/PR

Ved coronapandemiens globale indtog satsede Jeppe Handwerk, direktør for Copenhagen Medical, stort på kviktest og bestilte test for 14 mio. kr. af egen lomme.

Nu tester hans selskab over 100.000 personer dagligt, og det får pengene til at strømme ind.

Det skriver Berlingske Business.

Copenhagen Medical står for kviktest i Region Hovedstaden, hvor flere tusinde mennesker dagligt bevæger sig taktfast gennem testcentrene i håb om et gyldigt coronapas på den anden side.

Mængden af besøgende hos Copenhaggen Medical har sikret selskabet en gigantisk indtjening, da selskabet modtager mellem 100 og 200 kr. fra staten for hver gennemført test, skriver Berlingske Business.

Det svarer til en minimumsindtægt på 10 mio. kr. om dagen.

- Vi har haft en meget, meget stor omsætning i år. Når vi tester så mange mennesker, så er det voldsomme tal, siger Jeppe Handwerk til avisen.

Trods den store indtjening selskabet har opnået, er den ifølge Jeppe Handwerk på ingen måde kommet uden risici.

- Der er blevet gamblet big time. Jeg har haft pantsat alt, hvad jeg ejer og har for at få det her op at køre, siger han til avisen.

Copgenhagen Medical har ifølge Jeppe Handwerk nye planer i støbeskeen, der skal komme borgerne til gavn, men som han endnu ikke kan løfte sløret for, skriver Berlingske Business.

BRANCHENYT
Læs også