Erhverv

Danskerne elsker landsholdet: Landsholdstrøjer er så godt som udsolgt

De danske landsholdstrøjer bliver revet væk, og fra flere sportskæder bliver der enten meldt udsolgt eller så godt som udsolgt.

Den rød-hvide landsholdstrøje fra Hummel er i høj kurs ved mange danskere. Sportskæder melder i øjeblikket om udsolgt eller så godt som udsolgt. Foto: Jens Dresling. TOPSHOT - A Denmark fan holds up Denmark's midfielder Christian Eriksen's jersey during the UEFA EURO 2020 Group B football match between Denmark and Finland at the Parken Stadium in Copenhagen on June 12, 2021. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / POOL / AFP)

Danskerne er vilde med landsholdet, og mange har forsøgt at få udskiftet en tidligere trøje med den nyeste model, som de danske stjerner optræder med for tiden til EM-slutrunden i fodbold.

Det kan konkluderes ud fra salget af danske landsholdstrøjer op til slutrunden, som stadig er i sin spæde start. Sportsbutikskæden Intersport har på nuværende tidspunkt udsolgt af den rød-hvide landsholdstrøje, mens konkurrenten Unisport blot har få trøjer tilbage...

Læs også
Top job