Erhverv

Frank Hvam lander stort millionoverskud

Trods lukkede comedyklubber lander »Klovn«-skuespiller og komiker Frank Hvams selskab et nyt millionoverskud.

Trods coronakrisens betydning for underholdningsbranchen er 2020 alligevel blevet et godkendt år økonomisk for Frank Hvam, der har reddet en del af det tabte hjem på en ottende sæson af successerien »Klovn.« Foto: Gregers Tycho Gallapremiere på filmen 'Klovn - The Final'. Frank Hvam og Casper Christensen.

Skuespiller og komiker Frank Hvam har som de fleste andre i underholdningsbranchen været ramt hårdt på pengepungen på grund af det seneste års nedlukning af comedyklubber.

Det ses også på det seneste årsregnskab fra Frank Hvams selskab Kvabs ApS, hvor komikeren trods corona stadig kan fremvise et positivt årsresultat på knap 4,8 mio. kr. Det er dog to mio. kr. mindre end i 2019.

Også bruttofortjenesten er dalet i 2020, hvor den lød på 6,6 mio. kr. Det er lidt over fire mio. kr. mindre end i 2019, hvor bruttofortjenesten lød på 10,85 mio. kr.

Kvabs ApS, årsregnskab for 2020. Nøgletal fra regnskabet:

I mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 6,6 10,85
Resultat før skat 6,2 8,8
Årets resultat 4,8 6,7

Frank Hvam er sammen med komikerkollega Casper Christensen lige nu aktuel med ottende sæson af den store danske seriesucces »Klovn,« hvor Frank Hvam som regel dummer sig gevaldigt, når han er i selskab med Casper Christensen.

Men i den virkelige verden ser det altså anderledes ud.

Det er filmselskabet Nutmeg Movies, der står bag »Klovn,« der udover otte sæsoner også står bag tre film i samme univers.

Igennem Kvabs ApS ejer Frank Hvam halvdelen af Nutmeg Movies, mens Casper Christensen ejer den resterende del.

Derudover ejer Frank Hvam igennem selskabet også en mindre del af Bremen Teater.

Læs også