Erhverv

Topchef afviser rygter om stenrig bilfamilies tab af guldrandet importør-kontrakt

Bilgiganten Stellantis meddelte den 19. maj, at man vil opsige alle europæiske bilforhandlere fra juni 2023. Siden har rygter i markedet bredt sig om fremtiden for K.W. Bruun & Co.

Kenneth Hansen er adm. direktør i K.W. Bruun Import, der bl.a. har importen af Citroën, DS, Opel og Peugeot. Alle mærkerne produceres af den europæiske bilgigant Stellantis. Foto: PR. Anders Bruun og Maria Bruun-Lander er henholdsvis tredje og fjerde generation i det familieejede bildynasti K.W. Bruun. I 69 år gik bilforretningen under navnet Interdan, inden familien for tre uger siden meddelte, at man nu går tilbage til det oprindelige navn. Foto: PR/Citroën.

Efter bilkæmpen Stellantis’ opsigelse af samtlige europæiske bilforhandlere fra juni 2023 går snakken lystigt i bilkredse om fremtiden for K.W. Bruun & Co.

Navnet dækker over den stenrige familie Bruun, som har importen af Stellantis-bilmærker som Opel, Citroën, Peugeot og DS - Citroëns luksusmærke, der har vist sig at være en ualmindelig god forretning...

Læs også
Top job