Erhverv

Netcompany, TDC, Danske Bank og Københavns Lufthavn står bag nyt akademi: »Digitale kompetencer er nøglen til dansk vækst, velfærd og innovation«

Flere store danske virksomheder åbner for første gang deres interne kurser til medarbejdere i andre dele af erhvervslivet med en ambition om at fastholde Danmark som digital frontløber.

Netcompany-direktør og formand for Digital Dogme André Rogaczewski på andelsforeningens konference i marts 2020. Netcompany, TDC, Danske Bank og Københavns Lufthavn er stifterne af Digital Dogme. Foto: Pr.

Det startede som en forening søsat af it-virksomheden Netcompany, Danske Bank, televirksomheden TDC og Københavns Lufthavn i 2018, der skulle få virksomhederne til at udveksle og udvikle kompetencer inden for særligt digitalisering.

I dag har Digital Dogme, Danmarks digitale andelsforening, tre år på bagen og åbner nu for første gang dens interne kurser til medarbejdere i andre dele af erhvervslivet i andelsbevægelsens såkaldte Learning Academy – eller på dansk: Læringsakademi...

Læs også