Erhverv

Har tjent over 100 mio. kr.: Kebabduo er stadig en succes

Millionerne vælter stadig ind hos den danske kebabproducent King Food. Bag kødsuccesen står Mustafa Sahin og Yusuf Kavur, der har tjent mere end 100 mio. kr. gennem de seneste år.

Artiklens øverste billede
Det er den mangeårige nattelivsfavorit, kebab, der har indbragt Mustafa Sahin og Yusuf Kavur millioner. Foto: Casper Dalhoff

Makkerparret Mustafa Sahin og Yusuf Kavur har i mange år siddet rigtig pænt på produktion og salg af især kebabkød til industri og detailhandel gennem duoens fælles virksomhed King Food, der har hovedsæde i Skovlunde.

Siden sin opstart i 2013 har King Food genereret overskud efter overskud i millionklassen, og i år er ikke nogen undtagelse. Kødproducenten gik ud af 2020 med et positivt resultat på 7,3 mio. kr. og en egenkapital på 15,6 mio. kr.

Kigger man tilmed nærmere på hhv. Mustafa Sahins og Yusuf Kavurs egne holdingselskaber, der ejer King Food ligeligt, er millionbeløbene noget højere. De to selskaber, JM.S. Holding og Y-K Holding, havde i seneste regnskabsår en egenkapital på hhv. 51,5 mio. kr. og 53,4 mio. kr.

Samlet set løber det op i mere end 100 mio. kr.

Til og med 2019 var det duoens fælles selskab, Holding af 1.1.2013 ApS, der ejede King Food. Her genererede man gennem 5 år et samlet overskud på mere end 100 mio. kr.

King Food sælger især kebabkød, men også kødprodukter inden for okse, kalv, lam og kylling har været med til at gøre makkerparret bag millionærer.

Mustafa Sahin er desuden medejer af Isken Aps, der siden 1986 har drevet KFC-restauranter i Danmark.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.