Erhverv

Unge booker bord for 25.000 kr. og bruger 50.000 kr. på alkohol

Diskotek Hyttefadet ligger i den såkaldte "Champagneghetto" i Skagen. Her koster et bord 25.000 kr. og det er ikke unormalt, at der bliver brugt det dobbelte på alkohol.

Hos Hyttefadet i Skagen er det ikke unormalt, at gæster kaster mange tusinde kroner efter vin og champagne i uge 29, der også er døbt "Hellerup-ugen". Foto: Mads Frost

Det er ikke for sjov, at uge 29 bliver kaldt ”Hellerup-ugen” i Skagen. Her sidder pengepungen nemlig løst på de mange besøgende turister - og især hos Diskotek Hyttefadet vælter der tusindvis af kroner ind hver eneste aften.

Det skriver BT.

Hvis man vil sikre sig et bord på det populære diskotek, kan man ende med at skulle smide op til 25.000 kr. og hvis man vil have fingrene i den helt dyre champagne, må man punge yderligere 12.500 kr. ud.

Og det gør gæsterne gladeligt, fortæller Mikkel Kongerslev, der driver Hyttefadet.

»I går brugte et bord mellem 40.000 og 50.000 kr. på flasker,« fortæller han til BT og tilføjer, at det altså ikke er unormalt.

Af samme årsag kan diskoteket slippe afsted med kun at have åbent ti dage om året, hvor der hver aften plejer at være mellem 500 og 600 gæster.

Men i år kommer det til at knibe med at lukke lige så mange gæster ind som de forrige år. Og hermed også at skovle lige så mange penge ind.

»På grund af restriktionerne må vi kun have 150 (gæster). Så for at tjene penge har vi valgt at sælge borde til dem, vi ved vil bruge flere penge end andre normalt vil gøre,« siger Mikkel Kongerslev.

Gæsterne er imidlertid ikke kun ældre velhavere, fortæller han afsluttende. Alderen spænder lige fra de helt unge til »dem, der er tættere på at skulle på alderdomshjem.«

Læs også