Erhverv

Søskendepar tjener en halv mio. kr. om året på hjemmelavet slik

Det er ikke udseendet, der sælger - det er smagen. Et amerikansk søskendepar har på bare ét år tjent et sekscifret beløb på hjemmelavet chilislik, og de regner med at fortsætte i den stil.

Det er en fusion af det søde og det stærke, som har gjort det mexicansk-amerikanske slik chilitos til en stor succes. Foto: Screenshot, Enchilositos.

Det startede egentlig bare som en sidegesjæft, der skulle give søskendeparret Rudy Jimenez og JJ Jimenez lidt ekstra lommepenge, men efter bare ét år har den amerikanske duo allerede tjent mere end en halv mio. kr. på sit hjemmelavede slik.

Sådan skriver CNBC.

Søskendeparret arbejder nu fuld tid i deres slikvirksomhed Enchilositos Treats, hvor de blander det søde med det stærke.

Rudy og JJ Jimenez startede ud med at lave såkaldte ”chilitos” - sursødt slik overtrukket med stærk mexicansk chilipulver eller chamoy-salsa.

I dag tæller webshoppen mere end 30 forskellige produkter. Herunder også chilipulver og salsadyp til slik, og det har indbragt søskendeparret 663.000 kr. bare på de første 12 måneder siden opstart.

JJ Jimenez var den første til at satse alt på virksomheden. Han sagde kort efter opstart sit faste job op for at fokusere 100 pct. på Enchilositos Treats. Noget, som skræmte søster Rudy Jimenez til at starte med.

»Det var et stort øjeblik, hvor jeg sagde ”Okay. Hvis du allerede har gjort det, så lad os gå efter det. Og vi bliver nødt til at lægge al vores energi i den her lille virksomhed, vi har startet,« fortæller hun til CNBC.

Og det lykkedes.

»Nu er vi i stand til at holde os selv kørende med det og betale vores regninger og den slags. Og vi håber på at fortsætte med at vokse større og større,« siger JJ Jimenez afsluttende.


Læs også
Top job