Erhverv

Reese Witherspoons medie solgt i milliardhandel: »Jeg kunne ikke være mere begejstret«

Majoriteten af Reese Witherspoons medie Hello Sunshine er blevet solgt.

Reese Witherspoon ses her til Oscar-showet, der fandt sted i april. Foto: Chris Pizzello/REUTERS

Kontrollen med filmstjernen Reese Witherspoons medieselskab Hello Sunshine skifter hænder.

Et nyt og endnu unavngivet selskab, der er støttet af kapitalfonden Blackstone og ledet af tidligere Disney-chefer, har nemlig købt aktiemajoriteten i Hello Sunshine.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC, som beretter, at handlen har værdisat Hello Sunshine til en værdi på 900 mio. dollars svarende til 5,6 mia. kr.

Reese Witherspoon grundlagde Hello Sunshine sammen med Seth Rodsky i 2016. Hello Sunshine har fokus på historier om kvinder, og selskabet har bl.a. produceret indhold til HBO og Apple.

Med salget slipper Reese Witherspoon dog ikke helt tøjlerne. Sammen med nogle ledende medarbejdere og investorer får hun nemlig en ejerandel i det nye selskab.

Samtidig vil hun sammen med Hello Sunshines adm. direktør Sarah Harden fortsætte i selskabet, ligesom de begge vil få en plads i bestyrelsen.

»I dag tager vi et stort skridt fremad ved at gå sammen med Blackstone, som gør det muligt for os at fortælle endnu mere underholdende, virkningsfulde og oplysende historier om kvinders liv globalt. Jeg kunne ikke være mere begejstret i forhold til, hvad det betyder for vores fremtid,« udtaler Reese Witherspoon ifølge CNBC i en pressemeddelelse.

Læs også
Top job