Erhverv

Disney åbner nyt Star Wars-hotel med skyhøje priser

Næste år åbner Disney et nyt Star Wars-inspireret hotel. Værelsespriserne, der netop er blevet offentliggjort, gør det nye hotel til et af Disneys dyreste.

Disney åbner et hotel inspireret af universet fra Star Wars-filmene. Hotellet bliver et af Disneys dyreste.
Foto: Jonathan Olley/Lucasfilm-Disney via AP

I foråret 2022 åbner Disney et nyt hotel inspireret af Star Wars-universet. Hotellet er udformet som en starcruiser, som man kender fra Star Wars-filmene.

Men hvis man vil en tur ud i galaksen, må man til lommen. To nætter for to personer koster uden for den normale højsæson fra 4.809 dollars, svarende til 30.294 kr., det skriver CNBC.

Prisen varierer alt efter tid på året, antallet af personer og værelsestypen. Ifølge CNBC er både mad og drikke samt adgang til Hollywood Studios, der er en af parkerne i Disney World inkluderet i prisen.

Det nye hotel kommer til at hedde Star Wars: Galactic Starcruiser, og Disney markedsfører det som et »to-dages, altopslugende eventyr«. Hotellet skulle være åbnet allerede i år, men grundet coronanedlukningen er åbningen blevet udsat til næste år.

Det er ikke muligt at booke et værelse på det nye hotel endnu, men det lader til, at Disney ønsker at gøre de kostbare værelser til en eksklusiv oplevelse for de få. Det er endnu uvist, hvor mange værelser starcruiseren kommer til at have, men ifølge Disneytouristblog.com indikerer både byggetilladelser og byggeplaner, at det bliver omkring 100 værelser.

I løbet af de to dage, som den interaktive hoteloplevelse varer, kan man som gæst både lære at styre et rumskib og træne sine færdigheder med et lyssværd.

Disneys forlystelsesparker har været hårdt ramt af coronakrisen. I februar skrev CNBC, at parkerne alene i det sidste kvartal af 2020 kostede Disney et tab på 2,6 mia. dollars, svarende til knap 16,4 mia. kr.

Læs også
Top job