• For abonnenter
Erhverv

Fødevarebosser vil vride hårdere på klimahåndtaget gennem kostrådene

Flere kundskaber i køkkenet og lev efter kostrådene. Fødevaresektoren er i fokus i klimadebatten, hvor der skal findes løsninger til at mindske klimaaftrykket fra mad. Topfolk fra branchen peger på meget bedre madkultur og mere tryk på forskningen som den oplagte vej.

Artiklens øverste billede
Foto: Andreas Merrald

Spis mere grønt. Der er ingen vej udenom at mindske klimaaftrykket fra fødevareindtaget herhjemme, og derfor skal vi alle bare dykke ned i den opskrift, som kostrådene allerede har listet op.

Sådan lyder meldingen fra et panel af fødevareledere, organisationsfolk og finansministeren, der fredag var samlet på toppen af kunstmuseet

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.