• For abonnenter
Erhverv

»Meget op ad bakke«: Ti Trin Ned har fået nul ansøgninger til jobopslag som kok

Der er mangel på arbejdskraft i visse brancher, heriblandt hos restauranterne, som end ikke kan få ansøgninger til prominente stillinger.

Artiklens øverste billede
Rainer og Mette Gassner står bag Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia. Foto: Michael Drost-Hansen

Michelin-restauranten Ti Trin Ned fra Fredericia har siden maj søgt en kok, der kan indgå i holdet af »dedikerede og dygtige unge mennesker.«

Men selvom Ti Trin Ned i snart tre måneder har søgt efter en ny kok, har restauranten fået nul ansøgninger. Det fortæller parret bag Ti Trin Ned til Fredericia Dagblad.

»Vi

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.