Erhverv

Lidl-tøjkollektion blev revet af hylderne - nu sælges et par sko til 10.000 kr.

Et par sko til 111 kr. har skabt kødannelser. Nu bliver de sat til salg online, og de har set en markant prisstigning.

I Lidls tøjkollektion indgår blandt andet sportssokker, stofposer, klip-klapper og de populære sneakers. Foto: Lidl PR.

En nylanceret modekollektion i Danmark har skabt hektiske scener og kødannelse foran en af landets supermarkedskæder.

Det skriver Politiken.

Den tyske supermarkedsgigant Lidl har netop lanceret deres populære modekollektion i Danmark. En kollektion der er fuldstændig udsolgt over hele Europa, og i øvrigt blev det på få timer, da den ramte supermarkedshylderne i blandt andet Tyskland, Belgien og Storbritannien i 2020.

Lidls blå, gul og røde logo pryder naturligvis tydeligt på kollektionens artikler, som består af sokker, indkøbsnet og badesandaler. Og ja, så er der den allermest populære vare, som ifølge Politiken er de markante sneakers i samme farvepalette som logoet.

Faktisk er de så populære, at flere håbefulde Lidl-kunder på Den Blå Avis forsøger at tjene en lille skilling på nyindkøbet, lyder det fra mediet.

Skoene, der står til den nette sum af 111 kr. i Lidls tilbudskatalog, har set en markant prisstigning under videresalget. Mens flere annoncer på Den Blå Avis har skoene til salg til omkring 500 kr., har Politiken også fundet den mere entreprenante Mark Kristensen fra Randers, som udbyder et par Lidl-sneakers i størrelse 46 til intet mindre end 10.000 kroner.

»Da jeg så Lidl-avisen og deres ’merch’, var min første indskydelse, at det var et sjovt påfund. Men pludselig hørte jeg i radioen og læste på internettet, at de var ret populære og var udsolgt på få timer over hele verden«, fortæller Mark Kristensen til Politiken.

Han regner ikke med at sælge skoene til 10.000 kr. men oplyser, at han allerede har modtaget et bud på 2000 kr.

Lidl er ikke den eneste supermarkedskæde til at lancere tøj. Den danske supermarkedskæde Irma lancerede i juli en t-shirt i samarbejde med Løvens Hule-deltager Bareen t-shirt som en hyldest til økologi.

Læs også