Erhverv

Medley Capital kaster sig ind i kampen om de dygtigste erhvervstalenter

Investeringsselskabet Medley Capital, der netop er gået i luften, vil skabe morgendagens vækstvirksomheder ved at tilbyde de involverede medejerskab. På den måde sikrer man, at selskaberne bliver drevet langsigtet, mener den kommercielle direktør.

Medley er ikke bange for at dele ud af ejerandelene i de start-ups, selskabet investerer i. Det skal tiltrække dygtige talenter og sørge for, at alle er interesseret i at sikre væksten på lang sigt. 
På billedet ses Abdalla Al-ayrot, Philip Flindt og Mathias Christensen, der alle er medstiftere og medejere af Medley Capital. Foto: Pressefoto

Livet som iværksætter kan være både benhårdt og risikofyldt. Det nye investeringsselskab Medley Capital vil give iværksættere mere sikker grund under fødderne ved at tilbyde dem både medejerskab og løn. I sidste ende skal det få flere til at lykkes.

Medley vil investere i helt unge startups eller stifte dem selv. Og alle dem, der er med til at bygge virksomhederne op, skal tilbydes medejerskab som en del af lønpakken. ..

Læs også