Erhverv

Ugens optur: Pandora-topchef Alexander Lacik lagde en plan - nu står investorer i kø for at komme med på rejsen

Pandora har netop præsenteret aktionærerne for en ny, ambitiøs vækstplan med et kæmpe opkøbsprogram samt nyt finansielle målsætninger, der alene skal hive salget op med 7 mia. kr. i 2023.

Både Pandoras indtjening og omsætning forventes at stige betragteligt med en ny vækstplan, og det vil bringe Pandora op på en forventet omsætning på 26,2 mia. kr. i 2023. Til sammenligning omsatte Pandora for 19 mia. kr. i 2020. Det er adm. direktør Alexander Lacik, der har står bag planen. Foto: Stine Bidstrup Fra børsnoteringen af Waturu i maj 2019. Det er adm. direktør i Waturu, Toke Reedtz, til højre. Foto: PR/Waturu.

Ugens opture:

Alexander Lacik, adm. direktør i Pandora

Alexander Lacik må være dagens mand i skysauce. Pandora-topchefen har bragt Pandora forbløffende sikkert igennem pandemien til aktionærernes store glæde, og tirsdag satte han så trumf på med lancering af en ny, ambitiøs strategiplan, der bl.a. skal løfte det organiske salg med 7 mia. kr. på blot to år. Investorerne tog imod planen med stående klapsalver, og aktien er nu steget over 210 pct., siden Lacik kom til...

Læs også
Top job