Erhverv

FSR-direktør trækker sig efter mindre end to måneder i jobbet

Det er interne uenigheder der gør, at Lars Storr-Hansen nu trækker sig som direktør for FSR Danske Revisorer efter knap to måneder i jobbet.

Lars Storr-Hansen blev direktør for FSR Danske Revisorer d. 16. august 2021.

Da tidligere DI-direktør Lars Storr-Hansen tiltrådte som adm. direktør for brancheorganisationen FSR Danske Revisorer d. 16. august i år, var det næppe med henblik på at stoppe igen efter mindre end to måneder.

Men sådan blev det, oplyser organisationen nu i en pressemeddelelse.

Ifølge FSR er det interne uenigheder om strategien for brancheorganisationen, som nu gør, at Lars Storr-Hansen rejser sig fra direktørstolen.

»Vi har desværre allerede nu konstateret, at bestyrelsen i FSR og Lars Storr-Hansen på nogle strategisk væsentlige punkter er uenige om, hvilken retning FSR skal bevæge sig i,« siger Lars Kronow, der er formand for FSR Danske Revisorer, i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at begge parter er enige om beslutningen.

Lars Storr-Hansen stopper med øjeblikkelig virkning, og rollen som konstitueret adm. direktør indtages af Camilla Hesselby, der er faglig direktør i organisation.

Inden han for få måneder siden takkede ja til stillingen som adm. direktør, var Lars Storr-Hansen direktør for organisationen Dansk Byggeri, der senere fusionerede med Dansk Industri og blev til DI-Dansk Byggeri.

Den 53-årige tidligere direktør har desuden en fortid som rådgiver i Anders Fogh-Rasmussen regeringen fra 2002-2005 i hhv. Skatteministeriet og Socialministeriet.

Finans arbejder på at få en kommentar fra Lars Storr-Hansen.

Læs også
Top job