Erhverv

Mureren og landmanden fik et uventet besøg af to mænd, der ville lukke for strømmen

En smart telefonsælger, en elregning på 41.000 kr., og pludselig stod der to mænd og ville lukke for strømmen på en gård ved Egtved. Strømmen blev også lukket hos en 80-årig mand i Holbæk efter et ufrivilligt skifte af elselskab. Klagerne vælter fortsat ind hos Forbrugerombudsmanden, der netop har politianmeldt to nye selskaber. En politiker har et bud på en løsning.

Lars Winterskov og Søren Højer Thomsen er havnet i en sag om skifte af elselskab, som de kalder surrealistisk. Foto: Mads Andreas Frost Det ville have haft store konsekvenser, hvis strømmen var blevet lukket i stalden på Søren Hører Thomsens gård. Foto: Mads Andreas Frost En smart telefonsælger, en påstået elregning på 42.000 kr. og et uventet besøg fra elselskabet. Pludselig stod der to mand og ville lukke for strømmen på en bedrift med 500 kalve ved Egtved. De brodne kar blandt elselskaberne fortsætter med at genere forbrugerne trods politianmeldelser fra Forbrugerombudsmanden. 
Bondemand Søren Højer Nielsen og murermester Lars Winterskov er havnet i vanvittig sag om ufrivilligt skifte af elselskab. Da Lars ikke betalte en kæmpe regning på 42.000 kr. fra Velkommen, der havde skiftet ham over fra Ewii, uden at han var klar over det, stod der en dag to mand, som havde fået besked på at lukke for strømmen. Og det skulle også gå ud over Søren, som han bor til leje hos. En smart telefonsælger, en påstået elregning på 42.000 kr. og et uventet besøg fra elselskabet. Pludselig stod der to mand og ville lukke for strømmen på en bedrift med 500 kalve ved Egtved. De brodne kar blandt elselskaberne fortsætter med at genere forbrugerne trods politianmeldelser fra Forbrugerombudsmanden. 
Bondemand Søren Højer Nielsen og murermester Lars Winterskov er havnet i vanvittig sag om ufrivilligt skifte af elselskab. Da Lars ikke betalte en kæmpe regning på 42.000 kr. fra Velkommen, der havde skiftet ham over fra Ewii, uden at han var klar over det, stod der en dag to mand, som havde fået besked på at lukke for strømmen. Og det skulle også gå ud over Søren, som han bor til leje hos.

I udkanten af landsbyen Øster Starup ved Egtved mellem Kolding og Vejle hænger en elmåler i stalden ved en gammel gård. Det var her på gårdspladsen med de toppede sten, at gårdejer Søren Højer Thomsen en dag midt i oktober studsede, da han så to mænd komme ud af stalden.

»Hvad laver I?« råbte bondemanden...

Læs også
Top job