Erhverv
BREAKING

Nyhed: En »one time experience« lakker mod enden for coronakrisens købmænd. Nyhed: Danske aktier i bunden over verdens bedste aktiemarkeder lige nu. Nyhed: Europa går ikke i stå, hvis Putin lukker for gassen.

Danske golfbaner bliver kønsneutrale: Nu er det snart slut med ”dameøl”

Flere og flere golfklubber fjerner de traditionelle herre- og damefarver på banerne. Men det handler ikke om ligestilling.

Humørgolferne mødes til golf i Hammel Golf Klub hele året rundt. Her er de samlet på banens hul 15.  Fra venstre: Leif Lovring, Knud Villumsen, Jørn Jacobsen og Karlo Christensen. Foto: Joachim Ladefoged. Humørgolferne burde måske snart gå frem og slå fra den såkaldte røde "dametee". Vennerne slår nemlig ikke helt så langt som tidligere. Foto: Joachim Ladefoged. På Hammel Golf Klub er udslagsstederne opdelt efter køn. Det fremgår af banens scorekort.

Den 78-årige Leif Lovring sætter sin bold til rette og gør klar til at slå ud på 15. hul på Hammel Golf Klub uden for Aarhus. Han har spillet i klubben, stort set siden den åbnede i 1992, og her mødes han uge efter uge med sine jævnaldrende golfvenner, der sammen kalder sig ”humørgolferne”.

Der er fire forskellige udslagssteder at vælge imellem, når man skal spille hullerne. Jo længere tilbage, jo højere er sværhedsgraden. ..

Læs også
Top job