Erhverv
BREAKING

»Med nutidens briller ville jeg ønske, at jeg kunne cutte det sidste minut af«

TV 2's tidligere adm. direktør Merete Eldrup kalder en otte år gammel jubilæumsvideo fra tv-stationen »forfærdelig kønsstereotyp« og ville gerne have undværet en enkelt sekvens. Men »den signalerer ikke en syg kultur«, siger hun.

Merete Eldrup var adm. direktør på TV 2, da tv-stationen kunne fejre 25-års jubilæum i 2013. Arkivfoto: Palle Peter Skov TV2 25 års jubilæumsfest for medarbejdere i Odense. Adm. Direktør Merete Eldrup og formand for bestyrelsen Lars Liebst griner af et billede, der som Merete siger "forstiller os - for længe siden…" På billedet i bogen er det den daværende Direktør Jørgen Schleimann og daværende formand for bestyrelsen Jørn Henrik Petersen.

Man lever livet forlæns og forstår det baglæns. Det gælder også den forhenværende TV 2-direktør Merete Eldrup.

I de seneste dage er en otte år gammel intern festvideo, skabt i anledning af TV 2’s 25-års jubilæum, dukket op til overfladen. På videoen ser man TV 2’s daværende ledelse, herunder Eldrup, synge en omskrevet tekst til Daft Punk-nummeret ”Get Lucky”, flankeret af Playboy bunny-inspirerede letpåklædte kvinder og fire kvindelige studieværter, der i festtøj agerer staffage for rapperen MC Clemens...

Læs også
Top job