Serier

Foodservice-leverandør tackler coronarestriktioner med succesfuld strategi

Selvom nye restriktioner i restaurationsbranchen vil betyde færre bestillinger til den aalborgensiske virksomhed Euro Poultry, der handler fjerkræ til foodservice, er det ikke tid til at slå bremsen i. "Ketchupeffekten vil komme," mener direktør og medejer.

Corona rammer verden
Rasmus Mou Nielsen tiltrådte som adm. direktør i Euro Poultry d. 1 januar. Foto: PR/Euro Poulry

For bare få år siden ville restriktioner og nedlukninger i restaurationssektoren få de fleste handelsselskaber og aktører i foodserviceindustrien til at gispe højt, men i dag lyder der bare et irriteret støn fra Euro Poultrys direktør og medejer Rasmus Mou Nielsen.

Ligesom mange andre danskere fulgte han onsdag med, da statsminister Mette Frederiksen endnu engang frarådede julefrokoster og satte restriktioner på restauranterne i form af lukketid ved midnat. Men modsat andre virksomheder, betyder det ikke en opbremsning for handelsselskabet, hvor 95 pct. af salget kommer fra foodservice...

Læs også
Top job