Erhverv

Ny skarpretter i det kriseramte Lundbeck: »2022 bliver et vækstår for Lundbeck i alle regioner«

Jacob Tolstrup er manden, der skal genskabe salgsvæksten i Lundbeck. For nylig rykkede han endnu en tak op i hierarkiet og ligner nu en klar nummer to i medicinalselskabet.

»I starten af ens karriere forsøger man at undgå at lave fejl. Jo mere erfaren, man så bliver, jo bedre bliver man til at vurdere, hvad der virker og ikke virker. Det betyder også, at man bliver bedre til at eksekvere, jo højere man kommer op. Måske har jeg været heldig, men jeg har oplevet, at mine tanker om ledelse og strategi har passet godt ind i de forskellige retninger, de forskellige CEO’s har haft,« siger Jacob Tolstrup, koncerndirektør med ansvar for salg og marketing i Lundbeck. Foto: Stine Bidstrup.

Pipelinen har svigtet, salget af det milliarddyre migrænemiddel Vyepti har svigtet, og det samme har evnen til at tjene penge. Alligevel er medicinalselskabets nye skarpretter, Jacob Tolstrup, stor optimist på selskabets vegne.

»2022 bliver et vækstår for Lundbeck i alle regioner,« siger Jacob Tolstrup, koncerndirektør med ansvar for Lundbeck salgs- og markedsføringsaktiviteter på verdensplan...

Læs også
Top job