Erhverv

Milliardær Lars Seier Christensen forlader nystartet blockchain-virksomhed

IT-konsulentfirmaet Motion-6 er netop blevet en milliardær fattigere. Lars Seier Christensen er blevet købt ud af virksomheden, der nu vil specialisere sig i en anden retning.

Artiklens øverste billede
Lars Seier Christensen er en af Danmarks flittigste iværksættere. Arkivfoto: Emil Agerskov

Allerede et halvt år efter Saxo Banks stifter Lars Seier Christensen i august gik i luften med virksomheden Tacans med iværksætter Mathias Lundø Nielsen i bestyrelsen, er der røre på ledelsesgangen.

Firmaet, som blandt andet har fungeret som IT-konsulentfirma indenfor blockchain, har netop ændret navn til Motion-6, og Lars Seier Christensen er ikke længere at finde på listen over ejere.

Det er derimod direktør Mattias Peder Tøndevold-Linnet og Christian Strøjer.

Sidstnævnte har fra begyndelsen haft ejerskab, men Mattias Peder Tøndevold-Linnet er nu at finde som reel ejer fra samme dato, som Lars Seier Christensen er ude af virksomheden.

»Jeg var CEO i Tacans Denmark og sidder forsat som CEO i motion-6. Jeg overtager dermed ingen roller, men beholder den rolle, jeg altid har haft. Lars Seier ejede størstedelen af aktierne i Tacans Denmark gennem firmaet Tacans AG, og det er korrekt, at han er blevet købt ud,« forklarer Mattias Peder Tøndevold-Linnet i et skriftligt svar.

Han uddyber, at årsagen til navneskiftet er, at virksomheden ikke længere er direkte forbundet med Tacans AG.

I mailsvaret skriver Mattias Peder Tøndevold-Linnet, at virksomheden forsat vil have et tæt samarbejde med Tacans AG. Det giver, ifølge direktøren, bedre mening end et medejerskab, eftersom Motion-6 fremadrettet vil fokusere på at være et klassisk IT-konsulenthus, mere end at have et primært fokus på Blockchain, som Tacans AG har.

Finans har forsøgt at få en kommentar fra Lars Seier Christensen og Christian Strøjer til den tidligere ejers exit, men ingen af dem er vendt tilbage med et svar på spørgsmålet. Milliardæren henviser dog til udmeldingen fra Motion-6 på spørgsmålet om, hvorfor han er udtrådt af ejerkredsen.

Mathias Lundø Nielsen, der er CEO og medejer af Tacans AG, er også udtrådt af bestyrelsen i Motion-6 i forbindelse med ejerskiftet. Han forklarer i en mail, at Tacans AG fremover udelukkende vil fokusere på blockchain-platforme.

Duoen Mathias Lundø Nielsen og Lars Seier Christensen er gamle kendinge på finanshimlen. For to år siden gik de konkurs med hortelportalen Nustay.


Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.