• For abonnenter
Erhverv

Formand for Danmarks Restauranter og Caféer: Kokke må trylle med kæber, bov og tyksteg

Det er en kunst at holde priserne nede, erkender formanden for Danmarks restaurationsbranche, Jacob Niebuhr.

Artiklens øverste billede
Der er generelt blevet færre frokostgæster hos restauranter og caféer. Jacob Niebuhr, formand for brancheforeningen Danmarks Restauranter og Caféer, er selv i gang med at sammensætte menukort med mere enkle og billigere retter. Foto: Christian Lykking

Restauratører forsøger i øjeblikket at være kreative på alle mulige måder for at undgå yderligere prisstigninger i menukortet. Det afslører formand for Danmarks Restauranter og Caféer, DRC, Silkeborg-restauratør Jacob Niebuhr.

»Jeg vil tro, at alle lige nu kigger på, hvad de kan gøre for ikke at få prisniveauet alt for højt

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.