• For abonnenter
Erhverv

Landbrugsorganisation om gammelt kød: »Det er meget langt fra branchepraksis«

Landbrug & Fødevarer lægger stor afstand til praksis hos Skare Meat Packers med salg af 10-12 år gammelt kød.

Artiklens øverste billede
Landbrug & Fødevarer er stærkt uenig med Skare Meat om det rigtige i at sælge gammelt kød, selv om det har været på frost. Foto: Thomas Larsen.

Det er muligt, at medejer og stifter af Skare Meat Packers i Vejen, Kurt Skare, synes at det både er normalt og kvalitetsmæssigt i orden at sælge gammelt kød, der har ligget i fryser i 12 år. 

Men her står interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer helt af.

»Det er meget langt fra branchepraksis at opbevare kød

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.