• For abonnenter
Erhverv

Danskerne tør ikke lægge hånden på kogepladen

Køkkenkæden Schmidt søger folk til at åbne nye butikker i Danmark, men danskerne tør ikke springe ud i det, lyder det. Ganske vist er risikovilligheden steget, men det er fra et lavt udgangspunkt, siger professor.

Artiklens øverste billede
Leif Garne er expansion manager i den franske køkkenkæde Schmidt. Han har svært ved at finde franchisetagere i Danmark.

I det seneste halve år har Leif Garne været på en svær opgave på sit kontor i Kolding.

Som såkaldt expansion manager for den franske køkkenkæde Schmidts forretning i Skandinavien forsøger han at finde danskere, der som franchisetagere vil åbne deres egen Schmidt-køkkenforretning.

Indtil videre har han efter eget

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.