Erhverv

Det lyder som en svær opgave: Amerikanere vil sælge pizza i Italien på en ny måde

Amerikanske Domino’s Pizza vil erobre italienernes hjerter med pizzaer på en facon, de sjældent har prøvet.

Artiklens øverste billede
Den amerikanske pizzakæde har åbnet den første restaurant i Milano.

Pizzaen har italienske rødder, men Italien har indtil videre været lukket land for verdens største pizzakæde - amerikansk Domino’s Pizza.

Men det er slut nu, da Dominos i mandags valgte at tage tyren ved hornene og åbnede sin første pizzarestaurant i Italien, hvilket sker i samarbejde med lokale ePizza, som er drevet af Alessandro Lazzaroni.

Det kan godt være, at italienerne spiser meget pizza, men de er ikke vant til at få den bragt, som er den stor del af Domnio's koncept.

 - Alt bliver med lokale ingredienser og italienske oste såsom Prosciutto di Parma og Mozzarella di bufala Campana, fortæller Alessandro Lazzaroni US Today.

Alessandro Lazzaroni er ikke et ukendt blad i italiensk gastronomi, idet han står bag luksusbageriet Galbusera, som eksporterer italienske specialiteter såsom vafler. Yderligere er han konsulent hos kapitalfonden og researchhuset Bain & Co., og den 36-årige entreprenør har tidligere arbejdet for McDonalds.

Dominos opgave er at omvende italienerne til færdiglavede pizzaer. Italienerne spiser i gennemsnit syv pizzaer om måneden, men de får dem sjældent leveret. Dominos står med et modent marked, men spørgsmålet er, om kæden kan ”sælge sand i Sahara”, og koncernen erkender at opgaven er svær.

 - Ingen stor amerikansk pizzakæde har løftet opgaven med at sælge pizzaer i Italien endnu, så vi træder ind i ukendt territorium, udtaler Richard Allison, som er præsident for Domino’s International.

Aktiefokus

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.