• For abonnenter
Erhverv

Meyer høster ølandshvede og laver ymer i New York

En del af råvarerne til Claus Meyers New York-satsning skal dyrkes og produceres lokalt. Blandt andet er man om få måneder klar til at høste den første omgang ølandshvede dyrket i New York, ligesom man også skal lave ymer i Queens.

Artiklens øverste billede
Claus Meyer. Foto: Casper Dalhoff

Det er ikke kun i Grand Central Terminal og i bydelen Williamsburg, at Claus Meyer har sat sit aftryk på New York. For en del af de produkter, der bliver solgt i hans Great Northern Foodhall, delien, hot dog-boden, bageriet i Brooklyn og restauranten Agern skal produceres lokalt.

"I samarbejde med lokale landbrug har vi sået

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.