Erhverv

Ny boss for Novos pengetank vil købe to-tre ekstra Chr. Hansen'er

Pengetanken Novo A/S' nye topchef er klar til at bruge et tocifret milliardbeløb på én enkelt investering. Nedturen i Novo Nordisk og Novozymes i det forgangne år skal man ifølge Novo A/S-direktøren ikke lægge så meget i.

Kasim Kutay har siden 1. september 2016 været adm. direktør i pengetanken Novo A/S. Siden sin tiltrædelse har han kun givet meget få og korte interviews i forbindelse med sin udnævnelse. Det er der nu lavet om på. Novo A/S.

Pengetanken Novo A/S, der mest er kendt for at eje store aktieposter i medicinalselskabet Novo Nordisk og enzymselskabet Novozymes, er klar til at hive den store pengepung frem. Det fortæller selskabets adm. direktør, Kasim Kutay, i et interview med Finans.

»Hvis vi ser en stor investeringsmulighed, som ville kræve en investering på 1,5 mia. dollars, så er svaret ja,« siger Kasim Kutay på spørgsmålet om, hvor meget han og resten af pengetanken er villig til at investere i ét enkelt aktiv. Eller sagt på en anden måde: 10 mia. kr. kan sagtens blive investeret på én gang...

BRANCHENYT
Læs også