Erhverv

MobilePay lancerer nyt våben i betalingskrigen

Nu kan kunder i Kiwi og Dagrofas supermarkeder betale med MobilePay uden at være logget ind i app'en.

Kunder i Dagrofa kan nu betale direkte fra låst skærm. Den nye løsning kan anvendes i Dagrofas 103 Kiwi-butikker. Foto: Benjamin Nørskov

MobilePay tager næste skridt i krigen mod Nets. Betalingstjenesten indfører betalinger, hvor man ikke skal være logget ind, i Dagrofas supermarkeder.

Det skriver Dagrofa, der ejer Kiwi, og MobilePay i en pressemeddelelse.

- Vores butikskunder har i stigende grad efterspurgt en løsning, hvor MobilePay-betalinger kan foregå i den klassiske kortterminal, så butikken kun behøver et styk hardware

- Samtidig gør vi nu forbrugerens oplevelse mere smidig, fordi man kan betale direkte fra låst skærm uden at skulle gennem MobilePay-appen, siger den administrerende direktør for MobilePay, Mark Wraa-Hansen.

Den nye løsning kan bruges i Dagrofas 103 Kiwi-butikker fra nu og vil blive udrullet i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb i de kommende måneder.

- Vi er stolte over, at Dagrofa og Kiwi i dag gør det markant nemmere for vores kunder at betale digitalt fra mobiltelefonen.

- Det er en stærk MobilePay-løsning, som vil give vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de handler i vores butikker, siger koncernchef Per Thau, Dagrofa.

MobilePay og Nets, der ejer Dankort, kæmper i disse år om markedet for danskernes betalinger. Nets har i årevis siddet på markedet med Dankort.

Nets indførte for få år siden chip-kortet, hvor man blot skal berøre terminalen med sit dankort for at betale.

BRANCHENYT
Læs også