Serier

Problemerne vælter ned over el-kongen fra Kolding

Ewii's direktør, Knud Steen Larsen, er fanget i sit livs stormvejr, efter at det er blevet afdækket, hvordan han har investeret millioner sammen med selskabets vigtigste forretningsforbindelser og er rejst på luksusture til udlandet med hustru og sønner.

El-kongens fald
Ewii har med Knud Steen Larsen tabt adskillige millioner på kommercielle eventyr som en trehjulet elscooter samt et forsøg på at kommercialisere en brændselscelleteknologi. Nu er han under hård kritik pga. bl.a. dyre sponsorture med hustru og sønner.

Topchefen i den Kolding-baserede forsyningsvirksomhed Ewii, Knud Steen Larsen, er havnet i et gedigent stormvejr. Efter 12 år i chefstolen er han blevet viklet ind i sager om dobbeltroller og sponsorluksus, hvor kritikerne mener, at han blander sine personlige interesser ind i driften af energiselskabet, der både leverer vand, varme og el primært til kunder i Trekantsområdet.

Situationen er så alvorlig, at selskabets bestyrelse tirsdag mødes for bl.a. at drøfte flere sager, der på det seneste har set dagens lys...

Læs også
Top job