Erhverv

Dreng født i 10 kilometers højde får gratis flybilletter på livstid

Et indisk luftfartsselskab giver baby født i luften på et fly fra Saudi-Arabien til Indien en fødselsdagsgave, der gælder resten af livet.

En indisk dreng født om bord på et fly på vej til Indien får nu tilbudt gratis flybilletter resten af livet af Jet Airways. Foto: Mikkel Berg Pedersen.

Det indiske flyselskab Jet Airways har givet en nyfødt baby en fødselsdagsgave, der bliver svær at slå for forældrene i de kommende år.

Drengebarnet blev født, mens flyet var på vej fra Saudi-Arabien og til Indien i 10 kilometers højde. Flypersonalet og en sygemedhjælper hjalp den fødende kvinde. Derfor har Jet Airways besluttet at give barnet gratis flybilletter for resten af hans liv, skriver CNNMoney.

»Jet Airways vil gerne have lov til at rose vores personale for deres hurtige og korrekte handlinger, som viser, at de med succes omsatte deres træning til praksis,« lyder det fra en talsmand fra selskabet.

Den nyfødtes nationalitet er ikke blevet offentliggjort, men babyen får skrevet ind i sit pas under fødested: "Født om bord på et fly", hvilket er meget få forundt.

At blive født om bord på et fly garanterer ikke automatisk flybilletter på livstid. Men det er sket seks-syv gange, hvor blandt andet Thai Airways og AirAsia har tilbudt den samme gave.

Drengen får rig mulighed for at udnytte gaven, da Jet Airways beflyver 65 destinationer i Indien og udlandet. Selskabet er et af Indiens største.

BRANCHENYT
Læs også