Erhverv

Mærsk mister toptalent: »Jeg fik en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til«

A.P. Møller-Mærsk må sige farvel til et af de unge lederemner, man har ventet sig mest af. Den 35-årige Anders Bradt Schulze forlader virksomheden og skifter til et stort job hos amerikanske Flexport, der har som ambition at forvandle transportbranchen.

Den 35-årige Anders Bradt Schulze forlader A.P. Møller-Mærsk efter 10 år i virksomheden for at forfølge en karriere i Silicon Valley i USA.

Midt i den største forvandling i A.P. Møller-Mærsks historie må transportgiganten nu se et af sine store ledelsestalenter vinke farvel til Mærsk. Den 35-årige Anders Bradt Schulze, der i sine 10 år hos Mærsk støt og sikkert er steget i graderne på Esplanaden, har takket ja til et topjob hos den fremadstormende amerikanske transport- og logistikvirksomhed Flexport, der blot har fire år på bagen.

Trods en forrygende tid i Danmarks største virksomhed har Anders Bradt Schulze nu truffet den svære beslutning at forlade Mærsk, hvor han har nydt stor tillid og bevågenhed fra Mærsk-ledelsens side. Så stor, at han var en af de unge ledelseskræfter, som man internt i Mærsk havde forhåbninger om kunne blive til noget stort på ledelsesfronten...

BRANCHENYT
Læs også