Erhverv

Hellerup Finans vil alligevel ikke sælge Lyngby BK

Hellerup Finans har skrevet under på, at selskabet vil dække Lyngby BK's behov for penge. Det var en forudsætning for, at Lyngby kan spille i Superligaen. Arkivfoto: Jens Dresling

Ejeren af superligaklubben Lyngby BK, Hellerup Finans, fortæller til Børsen, at klubben ikke længere er til salg.

Hellerup Finans har ellers længe haft klubben til salg, da investeringsselskabet har et stort hul i kistebunden.

Oven på et kaotisk forløb, hvor selskabets revisor blev fjernet, og regnskabet viste et dundrende underskud og en negativ egenkapital, var et salg af fodboldklubben i Lyngby noget af det, der skulle redde Hellerup Finans.

- Lyngby er ikke til salg. Lyngby melder selv noget ud, når tidspunktet er passende, siger Torben Jensen, ejer og direktør i Hellerup Finans, til Børsen.

Det seneste regnskab fra Hellerup Finans viser et underskud på 112 millioner kroner og en negativ egenkapital på 67 millioner kroner.

Hellerup Finans har skrevet under på, at selskabet vil dække Lyngby BK's behov for penge. Det var en forudsætning for, at Lyngby kan spille i Superligaen.

Lyngby fik i sidste sæson en tredjeplads i Superligaen og har spillet i kvalifikationen til Europa League i denne sæson. I sæsonstarten i Superligaen har Lyngby dog klaret sig mindre godt.

I starten af året var Lyngby BK tæt på at blive solgt til en gruppe amerikanske investorer. Men købet blev ikke til noget.

Læs også
Top job